GeoLiFi

Verlichting als gids met GeoLiFi

Met GeoLiFi kan de locatie via verlichting met hoge nauwkeurigheid worden bepaald. Terwijl het IP-adres wordt gecontroleerd kan, afhankelijk van de opstelling en toewijzing van elke LED lamp, de locatie via het LiFi netwerk tot op 10 cm nauwkeurig worden bepaald in minder dan 100ms.

Waarom is het nuttig? Met deze techniek kan onder andere de locatie binnen gebouwen en verplaatsingen worden bepaald.
 

Parkeren

In parkeergarages kunnen beschikbare parkeerplaatsen met geolocatie worden gevisualiseerd, en daarnaast kan de locatie worden bepaald om de auto gemakkelijk terug te vinden.

GeoLiFi in openbare ruimten

Bezoekers kunnen hun weg vinden in openbare ruimten zoals ziekenhuizen, winkels en musea. Artsen en verpleegkundigen kunnen voor het welzijn van patienten met GeoLiFi ondersteunende informatie meegeven.

Als toeristen aan het wandelen zijn kunnen ze op basis van locatie nuttige informatie krijgen. Zo kan culturele, commerciële of ondersteunende informatie worden verkregen via openbare verlichting in de stad. Bijvoorbeeld meer informatie over een specifiek monument, de geschiedenis van de stad of de locatie van een restaurant. In musea kunnen bezoekers met hun eigen apparaat (telefoon of tablet) genieten van uitgebreide en diepgaande inhoud.

Met deze techniek kan de positie van klanten in winkels tot enkele centimeters nauwkeurig worden bepaald via het licht. Producten kunnen hierdoor gemakkelijk door klanten worden gevonden. Met Li-Fi kan informatie over producten, aanbiedingen, nieuws, beoordelingen en specificaties in real-time worden getoond, nog nooit was informatie zo direct toegankelijk voor klanten.

Met GeoLiFi zijn deze ondersteunde diensten allemaal mogelijk! Klantervaring en klantenservice verbeteren hierdoor sterk.

Mis geen Li-Fi ontwikkelingen!

Mis geen Li-Fi ontwikkelingen!

"Download nu de Li-Fi white paper en ontdek de mogelijkheden van Li-Fi"

Bedankt voor je aanmelding! Controleer direct je (ongewenste) mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This