LiFi kopen

Glasvezel

LiFi kopen: steeds meer huishoudens zijn aangesloten op glasvezel. Nederland telt volgens het CBS zo’n 7,5 miljoen huishoudens. In 2015 waren ongeveer 2,1 miljoen Nederlandse huishoudens al aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dit aantal zal flink groeien in de komende vier jaar. Zo is de verwachting dat in 2016 40% van alle huishoudens (ruim 3 miljoen huizen) is aangesloten op het glasvezelnetwerk en dat 50% ook een glasvezelabonnement heeft afgesloten. De rol van dataverkeer speelt in het dagelijks leven een steeds grotere rol. De toename in het aantal glasvezelaansluitingen sluit aan op deze trend.

Zelf testen of je al bent aangesloten op het glasvezelnetwerk? Doe de online postcodecheck.

Over glasvezel kan je internet, telefonie en televisie afnemen. Glasvezel kan in Nederland hoge internetsnelheden aan tot 10 Gbps. Dat is 250 keer sneller dan het huidige gebruik (40 Mbps) van een gemiddeld gezin. Steeds meer apparaten worden in het kader van the ‘Internet of Things’ aangesloten op internet. Om optimaal gebruik te maken van glasvezel kun je lifi kopen.

Is LiFi al te koop?

Om gebruik te maken van draadloos internet via LiFi heb je een LiFi router nodig. Gamers en mensen die films en series streamen hebben een snelle draadloze verbinding nodig. Een LiFi router is dan de beste oplossing. Hoewel het op dit moment nog niet mogelijk is om LiFi apparatuur te kopen kan je je onderaan deze pagina bij ons in schrijven, dan houden wij je op de hoogte zodra LiFi te koop is!

Geen LiFi ontwikkelingen missen?

Meld je aan en blijf op de hoogte

Mis geen Li-Fi ontwikkelingen!

Mis geen Li-Fi ontwikkelingen!

"Download nu de Li-Fi white paper en ontdek de mogelijkheden van Li-Fi"

Bedankt voor je aanmelding! Controleer direct je (ongewenste) mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This